Welkom op de website van E.P. Pieterson dakbedekking,

E.P. Pieterson is sinds 2001 een eigen onderneming gestart voor de particuliere markt als voor de zakelijke markt. E.P. Pieterson is VCA gediplomeerd en zeer gedreven binnen de dakdekkerbranche.

Door de 23 jaar ervaring in onze branche kunnen wij een goed staaltje vakmanschap leveren in het dakwerk. Ten alle tijden ontvangt u 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Bij ons bent u aan het goede adres wanneer het gaat om Service, Kwaliteit en Garantie!

E.P. Pieterson heeft zich gespecialiseerd op de volgende onderdelen:

- Bitumineuze daken
- Shingles daken
- Het isoleren van daken
- Zinken dakgoten/ afvoeren
- Zinken afdeklijsten
- Plaatsen van lichtkoepels
- Vervangen van boeiboorden

Aan onze werkzaamheden besteden wij de meeste zorg en aandacht, dit volgens de vastgestelde normen. Een van onze A-kwaliteit product leveranciers is Troelstra & de Vries.

Vrijblijvende offerte
Voor een offerte aanvraag maken wij geheel vrijblijvend tijd vrij. Wij komen bij u langs voor een professionele uitleg zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kortingsactie
Op dit moment hebben wij een kortingsactie. Met deze actie krijgt u van ons 10% korting op uw vrijblijvende offerte. Dit kan bijvoorbeeld een offerte zijn voor het vernieuwen van een zinken dakgoot, of het renoveren van uw dakbedekking.

Kwaliteit
Het begrip kwaliteit betekend bij ons; goede dakbedekking aanbrengen op uw dak met de daarbij behorende voorbereiding en advies. Wij kunnen u dit leveren doordat wij jaren lang ervaring hebben en volgens de richtlijnen werken. Het eind resultaat kunnen wij dus gegarandeerd opleveren met 10 jaar garantie.

Wij hopen u een goede indruk te hebben gegeven, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.